Qui som

      LLANÇADORA  ASSOCIACIÓ  D’ARTISTES

Som un grup d’artistes que per Sant Jordi del 2005, varem decidir associar-nos i llogar una antiga fàbrica tèxtil de Granollers per a començar a organitzar un petit Centre Cultural Alternatiu: l’Espai Llançadora. És un espai de trobada d’artistes de diferents disciplines, on podem compartir aventures creatives, experimentar i donar-nos suport mútuament. Estem sempre oberts a nous socis!!

2009-11 051

Entenem l’activitat artística com un camí de creació i de creixement personal i col.lectiu.

Ens agrada compartir els nostres coneixements i per això organitzem tota mena de CURSOS i TALLERS, sempre relacionats amb les Arts o el Creixement Personal.

Volem contribuïr a fer un món més just, és per això que, dins les nostres possibilitats, oferim BEQUES D’INTERCANVI per a les persones que ho necessitin.

Volem també mostrar els fruits del nostre treball a la societat, per això produïm ESPECTACLES, PEL·LÍCULES i ACCIONS CULTURALS diverses.

També al nostre CAFÉ TEATRE l’escenari i les parets estan oberts a tots els artistes que volen mostrar el seu treball, especialment als que comencen.

Ens agradaria també ser catalitzadors del diàleg intercultural, ja que sabem que tots som part de la gran família humana. La diversitat i el respecte ens enriqueixen, per això donem acollida a tothom i treballem per a fer intercanvis a nivell local, comarcal, nacional i internacional.

La nostra OFICINA ens ajuda en la difusió de les nostres activitats així com també de les d’altres entitats semblants a Llançadora.

2006 Treball Llançadora,Final Llançadora, Cosmocaca,Zoo,Projecte 128

  1. Helena Martinez Fresquet

    M agradaria fer clases amb la Rosa Ballarin de contact hem podeu informar sobre horari i preus . El meu n de telefon es 658 97 42 08 gracies

    Helena

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: